DRAGII NOȘTRI,

Am depășit un deceniu de când încercăm să fim, împreună, o Familie Ortodoxă – nu doar o revistă, nu doar un loc de mărturisire a credinţei într-o societate aflată în derivă, ci mai cu seamă un mod de a cultiva dragostea în Hristos, de a rămâne împreună, noi, cei ce avem aceleaşi năzuinţe de mântuire, de a ne întări în conştiinţa că suntem toţi fraţi. Şi, după scrisorile primite din partea voastră, credem că Dumnezeu a împreună-lucrat spre aceasta.

Îndrăznim, aşadar, să ne adresăm ca unor membri de Familie şi să vă cerem ajutorul pentru sprijinirea revistei „Familia Ortodoxă” prin intermediul

ASOCIAŢIEI PENTRU APĂRAREA FAMILIEI ȘI COPILULUI.

Astfel, în scopul promovării valorilor familiei şi credinţei în societatea românească, orice sponsorizare este binevenită. Orice ajutor contează. Ne puteţi sprijini şi dacă sunteţi personal implicat într-o societate comercială sau, dacă aveţi cunoscuţi care se află într-o astfel de poziţie, trimiţându-le rugămintea noastră.

Nădăjduim, cu ajutorul vostru, să se folosească mulţi de cuvântul Adevărului, pe care cu nevrednicie ne străduim să-L slujim şi să-L mărturisim.

CUM POȚI AJUTA PRIN FIRMĂ

Statul român oferă  posibilitatea firmelor / companiilor să direcționeze 20% din impozitul lor pe venit al microîntreprinderilor către un ONG. Asta înseamnă că 20% din impozitul venit, care oricum se vira la stat, îl poți redirecționa către un ONG pentru a susține o cauză. În final, practic pe firmă nu o costă NIMIC, banii redirecţionaţi / donaţi sunt ai statului, nu ai firmei.

DIRECŢIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Totul este foarte simplu! Iţi calculezi suma aferentă celor 20% din impozitul pe venit, se încheie un contract de sponsorizare cu ,,ASOCIAŢIA PENTRU APĂRAREA FAMILIEI ȘI COPILULUI” şi cheltuielile sunt deductibile.

DONEAZĂ DIRECT

ASOCIAŢIA PENTRU APĂRAREA FAMILIEI ŞI COPILULUI,
CIF
: 19060933
Cont: RO29 RNCB 0081 0637 1254 0001, deschis la BCR, sucursala Izvor

DESCARCĂ CONTRACTUL DE SPONSORIZARE

Va trebui să ne trimiți datele firmei pentru întocmirea contractului de sponsorizare pe care-l vei primi prin email în format pdf și word.

Contractul de sponsorizare va fi ștampilat de către noi.

După efectuarea donației noi vom confirma primirea ei în contul nostru.

După aceea, vă vom trimite prin curier două exemplare din contract semnate în original, iar dvs. va trebui să ne înapoiați un contract semnat în original.

Donația este deductibilă din impozitul tău pe profit.

Deducerea se face prin completarea Declarației nr. 107 și depunerea acesteia până la data de 25 ianuarie 2021 pentru toate sponsorizările efectuate în anul 2020 pentru plătitorii de impozit pe venit și până la 25 martie 2021 pentru plătitorii de impozit pe profit.

Sumele care nu sunt scăzute din impozitul pe venit se reportează în trimestrele următoare, pe o perioadă de până la 28 de trimestre consecutive.

CE SPUNE LEGEA

Legea 30/2019 (punct 5) a permis microîntreprinderilor să deducă sponsorizările făcute către entitățile nonprofit din impozitul pe venit. Dacă ai / reprezinți o microîntreprindere, până la 20% din impozitul pe venit se poate transforma trimestrial în real sprijin pentru comunitate.

Exemplu de calcul al sumei deductibile:

  • Pentru impozit 3% trimestrial

Venituri: 100.000 lei

Impozit pe venit (caz 3%) 3.000 lei

20% din impozitul pe venit (valoarea sponsorizării deductibile) 600 lei

  • Pentru impozit 1% trimestrial

Venituri:  100.000 lei

Impozit pe venit  (caz 1%) 1.000 lei

20% din impozitul pe venit (valoarea sponsorizării deductibile) 200 lei

Poți ajuta și printr-o DONAȚIE direct în contul nostru, indiferent dacă ai statut juridic sau nu:

ASOCIAŢIA PENTRU APĂRAREA FAMILIEI ŞI COPILULUI

CIF: 19060933
ContRO29 RNCB 0081 0637 1254 0001
BancaBCR – sucursala Izor

Dacă doriţi mai multe detalii sau aveţi nelămuriri, scrieţi-ne la adresa de

e-mail: contact@familiaortodoxa.ro sau

contactați-ne telefonic la 021.312.61.38.
Vă mulțumim!